Welkom

Welkom op de site van JP vd Weerd Elektrotechniek.

Wij verzorgen huisinstallaties, bedrijfsinstallaties & allround elektrotechnische werkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Gelderland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Nunspeet en in een straal van 50 km.

JP vd Weerd Elektrotechniek is uw allround installateur voor woningbouw, utiliteit en industrie.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten.

Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Ons Bedrijf

JP vd Weerd Elektrotechniek is een vertrouwd adres voor al uw huisinstallaties, bedrijfsinstallaties & allround elektrotechnische werkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 200? en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van allround elektrotechniek.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in de provincie Gelderland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Nunspeet en in een straal van 50 km.

Onze diensten bestaan uit huisinstallaties, bedrijfsinstallaties & allround elektrotechnische werkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in allround elektrotechniek.

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Referenties

JP vd Weerd Elektrotechniek werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

1. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.

2. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.

3. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.